Oeps…
Deze pagina is er niet

Wij hebben van WerkKampioen niet alle pagina’s ontwikkeld. Maar voor jou kunnen wij dit zeker wel doen! WerkKampioen is onderdeel van Delucro.

De oplossingen van Delucro

Google Jobs

Wij zorgen ervoor dat de vacatures op je website door Google worden gelezen. Zo komen alle vacatures terecht op Google Jobs. Krijg je erbij.

Makkelijk
vacatures plaatsen

Vanuit de back-end van je website kan gemakkelijk vacatures aanmaken en beheren. Dit is in een overzichtelijk dashboard terug te zien.

Koppelingen

Of je nu vacatures plaatst in je ATS, of backofficepakket. Wij zorgen ervoor dat deze gekoppeld zijn aan je website. Zo is alles makkelijk en centraal te beheren.

Vacature alert

Als de vacature voor een kandidaat er net niet tussen zit kan je via de voorkeuren een alert instellen. Zo missen potentiële kandidaten nooit een vacature.

Keuzehulp

In de grote zee van vacatures is het soms lastig een keuze te maken. Met de slimme keuzehulp voorzie je in het makkelijker en sneller filteren.

Website op maat

Delucro maakt jouw website geheel op maat zoals jij hem ook wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bieden graag op maat oplossingen aan.

Als je vacatures op
Google For Jobs

Tegenwoordig enkel vacatures op je website is niet meer genoeg. Door een instelling op de website waar de vacature opkomt kan Google de vacature ook echt zien als vacature. Dit zorgt ervoor dat geheel automatisch de vacature wordt doorgeschoten naar Google for Jobs. Zo heb jij een groter bereik, voor helemaal niets. De resultaten zijn terug te vinden in je Google Analytics.

Makkelijk je vacatures
plaatsen en managen

Het is enorm makkelijk om vanuit je eigen dashboard nieuwe vacatures aan te maken en te managen. Overzichtelijk zie je alle vacatures onder elkaar, kan je filteren op naam en datum en zie je direct of er toekomstige vacatures in de planning staan. Vooraf leren wij jou alles om aan de slag te gaan met het aanmaken van vacatures op jouw eigen website.

Al je vacatures regelen op
één centrale plek

Wij koppelen je website aan je software. Begrijpelijk dat overal alles bijhouden veel tijd kan kosten en het is natuurlijk ook foutgevoelig is. Wij zorgen ervoor dat je Application Tracking Software (ATS) of je backofficepakket gekoppeld is aan je website. Zo is je website altijd up-to-date en krijg jij al je sollicitanten op één plek binnen. Zo makkelijk kan het zijn.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Mailcampagnes opzetten
door vacature alerts

Het zou zonde zijn als een potentiële kandidaat niet de juiste functie kan vinden. Een handje helpen is dan natuurlijk mooi meegenomen. Met slimme vacature alerts blijven jouw potentiële sollicitanten up-to-date van nieuwe vacatures die ook passen bij wat zij zoeken. Zo behoud jij het contact met hen en blijven zij natuurlijk op de hoogte van nieuwe vacatures.

Het makkelijker maken door te helpen met filteren

Filteren op hoe jij het wilt. Uiteraard kan het zo zijn dat de ‘standaard filters’ niet passen bij jou. Door je specialisatie of niche. Geen zorgen, de filters zijn specifiek te maken op hoe jij deze wilt inrichten. Is opleiding niet van belang, eerder het aantal jaren werkervaring? Hierop stellen wij het filtersysteem in op maat. Wij passen het ook nog is aan op hoe jij wilt dat het eruit ziet.

Een website die past bij jou organisatie en bureau

Een helemaal op maat gemaakte website voor jouw uitzendbureau. Wij begrijpen als geen ander dat uitstraling het allerbelangrijkste is voor je imago en gebruiksgemak enorm kan bijdragen aan de efficiëntie en het groeien van je business. Samen maken wij een een schets en dan gaan wij verder aan de slag. Zo maken wij jouw website helemaal zoals jij dat graag wilt.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Je vacature alert inschakelen

Schrijf je in voor een vacature alert! Zo blijf je altijd op de hoogte van onze vacatures waar jij kampioen in bent. Zo hoef je nooit meer je toekomstige droombaan over het hoofd te zien.

Lees in onze privacy statement hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Let op - WerkKampioen is geen echt uitzendbureau

WerkKampioen is ter illustratie van de diensten van marketingbureau Delucro. Alles dat te zien is op deze website is enkel ter illustratie van de mogelijkheden.